Vermoorde Onschuld

Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen…

NU VERKRIJGBAAR

Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.

Jennefer Mellink schreef met Vermoorde onschuld een YA-thriller die alles in zich heeft: intrigerende personages, een spanning die gestaag wordt opgebouwd, en – zoals we van Jennefer mogen verwachten – een verbluffende ontknoping!


'Met Vermoorde onschuld heeft Jennefer Mellink mijn verwachting méér dan waargemaakt.' thrillersandmore.com (5 sterren)

'Sommige boeken openen als donderslag bij heldere hemel. Zo ook Vermoorde onschuld van Jennefer Mellink. Hoewel Mellink aangeeft dat fantasie de basis vormt voor dit boek, komt het geschetste beeld akelig realistisch over.' hebban.nl (4 sterren)

'Dit is echt een pageturner!' kwanteinwonderland.com (4 sterren)

'Mellink weet hoe je een thriller moet schrijven met een psychologisch randje en dat is een erg waardevol gegeven. Het zijn niet alleen spannende worden, het verhaal is volledig doordacht en daardoor erg aangrijpend!' myperfectbooklife.blogspot.com (4 sterren)