Genadeloos

Het park lijkt verlaten. Hier is verder niemand. Behalve zij en ik. Haar hand verdwijnt kort in haar jaszak. Ze loopt langzamer nu. Haar hoofd voorovergebogen. Ik denk dat ze haar telefoon vast heeft. Met grote, snelle stappen kom ik dichterbij en ga vlak achter haar lopen. Haar sterke parfum dringt mijn neusgaten binnen. Ik kan haar al bijna proeven…

De 16-jarige Clemens is het liefst op zichzelf. Hij trekt zich steeds vaker terug in zijn kamer en laat zelfs in huis een bom ontploffen. Zijn vader Ernst ziet het als een uit de hand gelopen experiment, maar zijn moeder Mildred maakt zich ernstige zorgen. Ze is het ene incident  waar Clemens drie jaar eerder bij was betrokken nog niet vergeten…
Lenthe, Clemens’ tweelingzus, stort zich intussen in het uitgaansleven en krijgt een relatie met de twaalf jaar oudere Joshua. Niet lang daarna lijkt iemand haar te achtervolgen, en ze krijgt zelfs anonieme dreigbriefjes. Dan verdwijnt er een meisje. De zaak krijgt veel media-aandacht en alle sporen leiden naar Clemens…

Jennefer Mellink schrijft spannende YA-thrillers met een verrassende ontknoping. Haar
nieuwe YA-thriller Genadeloos is weer misdadig goed!


'Genadeloos grijpt je aan vanaf de eerste pagina en laat je niet meer los. De gevoelloze Clemens zorgt voor zoveel problemen dat je blijft lezen. Mellink beëindigt het boek met een bijzondere twist.' Chicklit.nl (4 sterren)

'De plot zit ingenieus in elkaar: zoals het motto waarmee het boek opent (‘De waarheid kantelt en kantelt’) al voorspelt, blijft het verhaal verrassen tot het onverwachte einde.' NBD Biblion

'Krankzinnig, maar geniaal!' Kwanteinwinderland.com (4,5 sterren)

'Wat een plottwist aan het einde. Om te zoenen zo goed!' Thrillerlezersblog (4,5 sterren)

'Door de kruimeltjes aan informatie die Jennefer Mellink door het boek heen geeft, blijf je als lezer nieuwsgierig. Steeds als je denkt dat je weet hoe het verhaal in elkaar steekt, komt er nieuwe informatie naar boven waardoor het verhaal een mooie wending krijgt.' Vrouwenthrillers.nl (4 sterren)

'Het verhaal is "ziek" goed. Keer op keer werd ik verrast door de gebeurtenissen. De afloop van het boek is ongelofelijk sterk en verrassend. Een pageturner van de buitencategorie.' Perfecteburen.nl (4 sterren)

'Genadeloos zit goed in elkaar en heeft je vanaf de eerste zin in zijn greep om je bij de laatste bladzijde pas weer los te laten.' Thrillersandmore (4 sterren)

'Genadeloos is een spannend verhaal met op het einde een aantal onverwachte wendingen. Daarnaast is het verfrissend om het hele verhaal vanuit alle kanten van het gezin te volgen.' Elinebooks.com (4 sterren)

'De grote verrassing zit hem in de onverwachte plotwendingen en de uiteindelijke ontknoping. Dan blijkt ook dat Mellink je meer dan één keer de verkeerde richting heeft weten op te sturen. En dat is dan wel heel knap gedaan …' Passievoorboeken.com (4 sterren)