Niets te verliezen

Romee weet zeker dat er bij haar thuis iets heel raars aan de hand is. Spullen liggen zomaar op een andere plek of verdwijnen soms zelfs helemaal. Alleen neemt niemand haar serieus. Ze gaat met haar beste vriendin op onderzoek uit en doet hierbij verontrustende ontdekkingen.

Ondertussen verlangt Elijah naar meer spanning in zijn leven. Hij zoekt hierbij steeds vaker de grenzen op, maar raakt daardoor betrokken bij een situatie waar hij niet meer uit kan komen.


'Niets te verliezen is een kort verhaal met veel spanning en een onverwachte plottwist aan het eind.' Young-adults.nl (4 sterren)

'Het verhaal is een aanrader voor 12-16 jarigen die van spanning houden. Je hoeft geen boekverslinder te zijn, want het boek is niet dik.' Wendyblogt

'Een spannend verhaal over het opzoeken van grenzen.' Lezenslessen.nl

'Niets te verliezen leest heerlijk weg, mede dankzij die korte hoofdstukjes en duidelijke, vlotte stijl van Mellink. Gedurende het lezen van de novelle blijf je geboeid en je laat verrassen tot het eind. Lekker om te lezen als je een avondje wil wegkruipen met een spannend boekje.' Thrillersandmore.com (4 sterren)

'Jennefer heeft de familie der Kluitman-novelles aangenaam verrijkt wat mij betreft. Het past echt perfect bij de doelgroep en ook ik als volwassene heb ervan genoten.' Stoerleesvoer

'Niets te verliezen is een bijzondere mix tussen een young adult boek, een thriller en uiteindelijk een spannende whodunnit in de ontknoping. Hoewel er helemaal niet veel gebeurt in het verhaal, is het juist die sluimerende spanning die het verhaal zijn suspense brengt.' Coolesuggesties.nl (score: 7)

'Niets te verliezen is een heel spannend en compleet verhaal met fijne personages die je in korte tijd goed leert kennen en waar je meteen gevoel bij hebt (positief en negatief), knap hoor. Weer een hele fijne meeslepende jeugdthriller van Jennefer Mellink!' Biebmiepje.nl

'Een goede stimulans om de jeugd aan het lezen te krijgen en te houden!' Perfecteburen.nl (3 sterren)

'Jennefer Mellink blinkt met deze novelle uit in originaliteit en een krachtige verhaallijn.' Hijvannederlands (instagram)

'Meeslepend, spannend en een tikkeltje duister.' Jenniferleest (3 sterren)

'Ook dit verhaal vond ik heel spannend en had een plottwist die ik NIET aan zag komen!' Anitaleest (instagram) (4 sterren)