YOUNG ADULT WEEK

Onderstaand een overzicht van de boekhandels waar Jennefer naartoe gaat in de young adult week.

_____________________________________________________________

Op vrijdagavond 20 maart komt de YA NA BOOK TOUR naar Oud-Bijerland, de Boeken-Plus aan de West-Voorstraat! Aanwezig zullen zijn:

Eva Moraal (Overstroomd - YA Dystopia)
Jennefer Mellink (Gebroken - YA Thriller)
Jen Minkman (De jongen uit het woud - YA Paranormale romance)
Lis Lucassen (pseudoniem van Olga Hoekstra) (Hitte - New Adult)

Je kunt onder andere een leuke paneldiscussie verwachten waarin vragen worden gesteld aan de auteurs, er is een speeddate waar je de auteurs aan de tand kunt voelen over het schrijverschap en het genre en je kunt natuurlijk een gesigneerd exemplaar van hun boeken bemachtigen!

______________________________________________________________

Boekhandel Stevens

Vrijdag 27 maart van 19.30 - 22.00 uur.

Om 19.30 uur lopen de aanwezigen vanaf Hoofddorp Station in YA-optocht naar de boekwinkel. In de optocht gaat er ook een koets mee. Onder iedereen die een kaartje koopt worden er twee zitplaatsen verloot!

Kaarten zijn € 5,- en via info@boekhandelstevens.nl te koop! Ze geven je in een e-mail de betaalgegevens en zetten je op de gastenlijst. 

Dat is nog niet alles!
Je kunt die avond je eigen canvas-tas ontwerpen, er is een nail-art-workshop, je kunt schrijvers ontmoeten, speeddaten met een uitgever, een boekenlegger maken en nog veel meer... Maar dat houden ze nog even spannend...

In het kort:
Waar? Boekhandel Stevens, Hoofddorp Nieuweweg 63
Wanneer? vrijdag 27 maart 19.30 - 22.00 uur
Wat? Het ultravette, niet te missen YA-event

______________________________________________________________

Aan het eind van de YA-Boekenweek organiseert De Leesfabriek Amersfoort een bookish feest in KadECafé! Op zaterdagavond 28 maart starten ze met een Leesclub voor jongeren uit Amersfoort en omgeving. Ze ontvangen maar liefst vier YA-auteurs, Miriam Bruijstens (Het boek van Tess), Jennefer Mellink (Gebroken), Lorna Minkman (Ik ben bij je) en Isabelle Quinn (De laatsten).

De interviews worden gedaan door bloggers Anneke Jonker van Een letter meer graag en Tim Rooyers van Killing My Darlings.

Nanouk Meijer en Mike Nijstad zingen een aantal bijpassende songs, Per Expressie brengt een “Photo-Booth” om jouw eigen te gekke foto meteen op Instagram te posten en we verwachten natuurlijk een heleboel boekenliefhebbers, jullie dus!!!

Lees jij graag en veel? En wil jij jouw leesplezier ook delen met andere jongeren? Wil je meer je weten over de Leesclub van De Leesfabriek in Amersfoort en meepraten over een superprogramma in het najaar ? Kom dan naar dit YA-Boekenweek-feest en doe mee!

Wanneer: Zaterdagavond 28 maart 2015
Waar: KadECafe, Eemplein 77, 3812 EA Amersfoort
Inloop: 19.30 uur
Aanvang programma: 20.00 uur
Einde programma: 22.00 uur
Toegang is gratis maar meld je svp wel even aan via deze pagina!!! 

_____________________________________________________________

Dit bericht wordt nog aangevuld met nieuwe data & activiteiten.