Jennefer Mellink stapt over naar Luitingh-Sijthoff

Jennefer Mellink debuteerde succesvol met Gebroken, een youngadult-thriller die lovend werd ontvangen. Daarna volgden nog twee boeken: Kwaad bloed en Gevarenzone. Deze werden uitgegeven door Clavis Uitgeverij.

Mellinks youngadult-thrillers worden gekenmerkt door een spannend verhaal met een rauw randje dat vlot weg leest. Daarnaast schuwt Mellink heftige onderwerpen niet in haar boeken. In haar debuut Gebroken wordt Anna, de hoofdpersoon, verkracht en moet zij leren omgaan met de gevolgen daarvan. Kwaad bloed gaat over een moord in een vriendengroep, en in haar laatste boek, Gevarenzone, betrekt Mellink het paranormale in haar verhaal. Haar verhalen zijn ideaal voor de youngadult-fans die dol zijn op thrillers.

Uitgever Thille Dop is zeer verheugd met de komst van Jennefer Mellink als toevoeging aan het YA-fonds bij Luitingh-Sijthoff. ‘Jennefer heeft een vlotte pen, doet altijd veel aan research en schrijft wat jongeren graag lezen. Daarnaast is Jennefer een zeer ondernemende auteur die er alles aan doet om haar boeken tot een succes te maken.’

Jennefer Mellink (Amersfoort, 1985) is opgegroeid in Leusden. Ze schrijft ook columns en korte (spannende) verhalen, die zijn verschenen in diverse verhalenbundels en tijdschriften. Het schrijven zit in haar genen. Haar grootste inspiratiebron was haar opa, de auteur Piet Valkman.

Klik hier om het persbericht op de website van Luitingh-Sijthoff te lezen.