Eindejaarslijstjes

Onderstaande quotes staan op het internet:

Door welk boek ben je het afgelopen jaar aangenaam verrast?
Gebroken – Jennefer Mellink. Een zeer sterk debuut van een Nederlandse auteur. Een geweldige YA Thriller die ik echt niet weg kon leggen! bookbabbles.nl

Op nummer 11 bij Laurasbookjournal
Jennefer Mellink heb ik dit jaar ontmoet toen ik ging speeddaten bij uitgeverij Clavis. Ze vertelde me destijds dat het einde van haar boek erg verrassend is en de proloog misleidend. Dat heeft ze erg waargemaakt en daarom staat dit boek in mijn lijstje.

In september las ik Gebroken van Jennefer Mellink. Ik kocht het boek toen ik met Jolien ging winkelen in Antwerpen, en begon er ook vrij snel in. Wat een spannend boek is dit! Vaak houd ik daar niet zo van, omdat het meestal iets te spannend is voor mij. Maar Gebroken vond ik echt precies de juiste dosis engheid hebben. Watermelilian.nl

Op nummer 14 bij thrillerlovers (Anne-Jan)
Een ontzettend spannende (YA) thriller, voor lezers vanaf 16 jaar. Een enorm sterk debuut waarmee Jennefer laat zien dat ze nog veel voor ons in petto heeft als thrillerschrijfster. Een absolute aanrader voor de nodige uren heerlijke spanning en leesplezier!

Op nummer 6 bij eenlettermeergraag.nl
Gebroken van J. Mellink, omdat dit debuut één van de spannendste boeken is die ik ooit gelezen heb!

Op killingmydarlings.nl stond Gebroken op nummer 2 bij ‘beste boeken van 2014’.

Op thrillerlezersblog stond Gebroken bij Miriam in haar lijstje met beste boeken van 2014:
Wat een goed geschreven verhaal. Als je het nog niet gelezen hebt, absoluut doen. Spannend, en de plot vond ik werkelijk briljant bedacht. Die was ik nog niet eerder tegengekomen! En dan te bedenken dat dit een debuut is… Ik ben erg benieuwd naar Jennefers volgende boek.

Schrijfster Ilse Ruijters van de zenuwslopend spannende thriller De onderkant van sneeuw, gaf op thrillerlezersblog aan dat Gebroken op nummer 1 in haar top 3 staat!