Signeren bij Boekhandel Praamstra

Persbericht

Na twee thrillerweekenden met de grote namen Karin Slaughter en Almar Otten, presenteren wij nu jong talent uit de regio.

Zaterdag 23 juni brengt de Twellose schrijfster Jennefer Mellink een bezoek aan onze boekhandel.

Jennefer Mellink (1985) is inmiddels een gevestigde naam in het Young Adult-genre. Ze debuteerde met de spannende thriller ‘Gebroken’, die direct genomineerd werd voor ‘beste young adult thriller 2014’. Haar laatste boek ‘Vermoorde Onschuld’ verscheen in mei bij Luitingh Sijthoff, een van de meest toonaangevende uitgevers in het genre. Behalve thrillers schrijft Jennefer korte verhalen, columns en recensies. Ze woont in Twello met haar hondje en is dol op wandelen, koken en reizen.

‘Vermoorde Onschuld’ gaat over Stephan, die in de gevangenis zit omdat hij verdacht wordt van de moord op zijn vader. Het probleem is dat hij zich niets van de fatale dag kan herinneren. Daarom heeft hij zijn toevlucht genomen tot een hypnotherapeute, die hem stukje bij beetje terugbrengt naar wat er gebeurd is. En ondertussen valt het leven in de gevangenis hem behoorlijk zwaar... Een spannende roman met een ontknoping die je niet ziet aankomen. Dit boek is nadrukkelijk niet alleen geschikt voor jongere meiden en jongens maar ook voor volwassenen.

Jennefer zal van 13 tot 16 uur aanwezig zijn in onze winkel om al je vragen over haar boeken te beantwoorden en natuurlijk om ze te signeren!

Jennefer Mellink, Vermoorde onschuld, 208 blz. paperback, € 14,99

Meet & greet zaterdag 23 juni, 13 tot 16 uur.